Diqus

Thursday, June 25, 2015

The Giant Mechanical Man (2012), USA, Regi: Lee Kirk




















Finn deg selv

The Giant Mechanical Man er en film som handler om en Tim (spilt av Chris Messina) og Janice (spilt av Jenna Fischer) som begge føler at de ikke har funnet sin plass i livet. Tim jobber som gatekunster, og mister kjæresten på grunn av dette, mens Janice jobber med forskjellige jobber som man får inntrykk av at hun er overkvalifisert til, men som hun mister på grunn av sin lave selvtillit.. De møtes når begge for jobbe i en dyrehage, der begge gjør jobber de ikke trives med. Janice blir hele tiden dyttet av sin søster til å gjøre ting hun ikke vil. Hun søsteren som spilles av Malin Akerman er en skikkelig kjerring i filmen med en nikkedukke av en mann (spilt av Rich Sommer). Noe som overrasket meg når det gjaldt rollene her, var at jeg faktisk klarte å le av karakteren til Topher Grace, ikke at han spilte sånn ekstremt bra, men morsom og egosentrisk selvhjelpsguru.
The Giant Mechanical Man er en film som er veldig fin hvis man vil se noe som varmer og med hovedpersoner som du har lyst til at det skal gå bra med. Jeg er selv til tider ganske introvert, og kan ganske greit kjenne meg igjen i Tim og Janice. De er ikke verdens mest dype karakterer, men det fungerer.
Dette er ikke en film med de helt store overraskelsene man vet stort sett hva man får. Det er et fint budskap og alt det der og stiller spørsmål om det egentlig er verdt å drive med noe man ikke liker kun for å få penger. Men det er ikke noe overfilosofisk film. Det er rett og slett en enkel og grei film.


No comments:

Post a Comment