Diqus

Saturday, July 4, 2015

The Black Hole (2008), England Regi: Philip Sansom og Olly Williams







Veien til rikdom?

The Black Hole er en britisk kortfilm der en mann (Napoleon Ryan) printer ut et ark med et sort hull på. Det sorte hullet kan han putte foran feks. Glasset på en sjokoladeautomat og da ha muligheten til å ta uten sjokolade der i fra. Dette sier seg selv at er et hjelpemiddel som man kan bruke for å få ting som er verdt mer enn bare godteri, uten at jeg skal gå noe mer i detalj. Men er det alltid så lurt å la grådigheten ta over?

The Black Hole ser skikkelig pen ut og den har en veldig mystisk-følelse jevnt over. Napoleon Ryan passer godt som den stumme kontor-rotta. Effekten når han benytter seg av det sortehullet ser skikkelig bra ut.

Jeg skulle bare ønske at The Black Hole var litt lenger for når man kommer til slutten, har man veldig lyst til å se hvordan det går videre med mannen. Men filmen varer i underkant av 3 minutter. Man får inntrykk av at dette er som en slags show reel for å få mulighet til et større prosjekt. Men det skjedde tydeligvis ikke, for ser man på både Philip Sansom og Olly Williams sine IMDB-profiler så ser man at de kunne har regissert kortfilmer. Synd egentlig, i og med at The Black Hole ser så pen ut og benytter seg av en veldig kul idé, jeg tror man kunne lagd en spillefilm med dette som utgangspunkt.

En kul kortfilm som er fin hvis du vil se noe mens du er på farten.

Filmen kan ses her




No comments:

Post a Comment